Jordyn Woods täyttää 23 vuotta – alusvaatteisillaan juhlatunnelmissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin töitä tehnyt kohukaunotar Jordyn Woods tuli aiemmin tunnetuksi realitytähti Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Pelehdittyään Khloe Kardashianin silloisen poikaystävän ja hänen lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa naisten ystävyys tuli tiensä päähän.

Jordyn Woods on jättänyt nyt kohun taakseen ja keskittyy elämään mahdollisimman nautinnollista elämää. Tällä hetkellä kaunotar suunnittelee tulevia syntymäpäiväjuhliaan täyttäessään 23 vuotta 23. syyskuuta.

Jordyn Woods julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän esitteli hankkimiaan juhlakoristeita tulevia syntymäpäiviä varten. Nainen oli hankkinut hänelle nimikoitua samppanjaa, ilmapalloja, ruusuja ja muita somisteita, joissa luki hänen nimensä ja numero 23.