Gwyneth Paltrow avautui yhteishuoltajuudesta Chris Martinin kanssa: ”Ei ole aina helppoa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja hyvinvointialan yrittäjä Gwyneth Paltrow meni kaksi vuotta sitten naimisiin Brad Falchukin kanssa. Sitä ennen tähti oli 13 vuotta naimisissa Coldplay-yhtyeen laulajana ja keulahahmona tunnetun Chris Martinin kanssa. Hänellä on Martinin kanssa myös kaksi yhteistä lasta, 16-vuotias tytär Apple ja 14-vuotias poika Moses.

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin näyttivät eronneen hyvissä väleissä ystävinä. Heidän avioeronsa näyttäytyi muille hyvin sopuisana ja yhteishuoltajuus luonnollisena asiana. Paltrow on kuitenkin nyt tuoreessa haastattelussa myöntänyt, että yhteishuoltajuus ei ole aina ollut niin helppoa Chris Martinin kanssa kuin miltä se on saattanut sivullisten silmiin näyttää.

Gwyneth Paltrow kertoi Drew Barrymoren haastateltavana, että hän ja Chris Martin päättivät erotessaan, että he tekevät parhaansa hyvän yhteishuoltajuuden eteen. Kumpikin halusi laittaa lasten hyvinvoinnin etusijalle, koska he eivät tahtoneet aiheuttaa erollaan minkäänlaista traumaa nuorille lapsilleen.

Paltrow kertoi, että haastavaa yhteishuoltajuudesta tekee se, että entisen kumppanin kanssa tulee viettää säännöllisesti aikaa. ”Ehkä et haluaisi olla aina sen ihmisen lähellä kenestä olet juuri ottamassa avioeroa”, 47-vuotias Paltrow kommentoi. Vanhemmat ovat kuitenkin sitoutuneet siihen, että he ovat kumpikin läsnä lapsilleen ja edelleen perhettä vaikka avioliitto ei toiminutkaan.