Jessica Alvesin leuassa oli reikä! Täyteaineet valuivat ulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Kenistä naiseksi tänä vuonna muuntautunut Jessica Alves on jo hetken pitänyt laastaria leuassaan. Nyt syyksi on selvinnyt epäonnistunut kauneudenhoitoon liittyvä toimenpide, jossa hänen leukaansa ruiskutettu täyteaine on pursunnut ulos. Leuka on pahasti tulehtunut ja siinä on valtava reikä.

Brittien Essexissä täyteaineita leukaansa ottanut Jessica Alves on saanut vakavia komplikaatioita myöhemmin. Hänen leukansa on tulehtunut ja siinä on reikä. Sosiaalisessa mediassa epäonnistuneesta toimenpiteestä kertova Jessica Alves myöntää, että oli halunnut muokata leukansa muotoa.

Hän yritti saada apua ongelmaansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa tuloksetta. Jessica matkusti Turkkiin, jossa hän vihdoin löysi viiden muun plastiikkakirurgin jälkeen henkilön, joka oli valmis auttamaan naista epäonnistuneissa toimenpiteissä ja niiden korjaamisessa. Samalla hänen jaloistaan poistettiin kipua ja turvotusta aiheuttaneet implantit.

Instagram