Koira oli ansassa syvässä kuopassa – pelastettiin kuivalihalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Syvään pulaan joutunut koira on onnistuttu pelastamaan Yhdysvalloissa. Joukko maastopyöräilijöitä oli löytänyt Pohjois-Carolinan osavaltiossa koiran, joka oli joutunut ansaan yhdeksän metrin syvyiseen kuoppaan.

Koiran uskotaan olleen pulassa vuorokausien ajan ennen sen löytymistä. Pyöräilijät hälyttivät paikalle viranomaiset, jotka laskeutuivat kuoppaan köyden avulla. He houkuttelivat nälkiintyneen koiran luokseen kuivalihan avulla ja nostivat sen ylös.

Koira ei ollut loukkaantunut koettelemuksensa aikana. Sen kerrotaan kuitenkin kärsineen nestehukasta ja olleen aliravittu. Slinker-nimen saaneella koiralla ei ollut Associated Press -uutistoimiston mukaan mikrosirua tai kaulapantaa, eikä sen omistajaa ole toistaiseksi tavoitettu.

 

*** ANIMAL RESCUE *** This afternoon Burke Rescue was requested to assist with a dog trapped at the bottom of a sinkhole…

Publiée par Burke County Search And Rescue sur Dimanche 20 septembre 2020