Kylmäävä tilanne säikäytti naisen – puuma väijyi leikkiviä lapsia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puuma on hyvin sopeutuvainen kissapeto, minkä vuoksi se onkin levinnyt elämään mitä erilaisimmilla alueilla. Nyt eräs nainen näki kuitenkin pelottavan näyn, kun hän huomasi pihalle saapuneen puuman tarkkailevan naapurin lapsia aidan takaa.

Nainen oli kissaansa etsiessään huomannut, että hänen etupihalleen oli ilmestynyt iso puuma. Puuma oli asettautunut makuulle ja tarkkaili aidan takana leikkiviä ja pyöräileviä lapsia. Nainen oli nopeasti huutanut lapsille, että heidän tulee mennä koteihinsa. Puuma säikähti huutoa ja kääntyi naista kohti, mutta hypähti kuitenkin hänen ohitseen.

Puuman ravintoa ovat erilaiset hirvieläimet, linnut, nisäkkäät ja jopa matelijat. Sen vuoksi naisen kokema pelko olikin aiheellinen, mutta onneksi hän onnistui pelottelemaan puuman lasten lähettyviltä ja pihaltaan takaisin metsää kohti. Ilmeisesti kyseinen puuma kuitenkin asustaa lähettyvillä, mikäli se metsästysretkelläänkin ajautui ihmisasutuksen keskelle.