Olivia Culpo esitteli fitness-vartaloaan – lomakuva miesten mieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän ajan hemmotellut fanejaan mitä näyttävämmillä kuvilla. Nainen on julkaissut lähes päivittäin kauniita otoksia, joissa hänen yllään nähdään seksikkäitä bikinejä ja paljastavia ranta-asuja. Tällä kerralla tähti esitteli treenattua vartaloaan urheiluvaatteissa.

View this post on Instagram

Not ready for summer to end…

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Olivia Culpo jakoi Instagram-kanavallaan kuvan, joka on otettu treenaamisen yhteydessä. Culpo on ollut kuvaamassa fanejaan varten videota, jossa hän esittelee miten hän saa vartalonsa valmiiksi kuvauksia varten. 28-vuotias mallikaunotar näyttääkin olevan todella upeassa kunnossa, joten ilmeisesti hänen metodinsa kuntosalilla toimii hyvin tehokkaasti.

Olivia Culpo pitää hyvää huolta kehostaan päivittäisillä valinnoillaan myös esimerkiksi ruokavalion suhteen. Culpo on kesän herkuttelun jälkeen vähentänyt hiilihydraattien nauttimista. Tähti julkaisi aiemmin kuvan esimerkkiannoksestaan, jollaisen hän nauttii usein hieman eri sisällöllä. Naisen lautasella nähdäänkin usein ruusukaalia, pinaattia, paahdettua bataattia, parsakaalia ja kanaa.