23-vuotias kurvitar biksuissa – upea näky huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallin töitä tehnyt kohukaunotar Jordyn Woods tuli aiemmin tunnetuksi realitytähti Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Pelehdittyään Khloe Kardashianin silloisen poikaystävän ja hänen lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa naisten ystävyys tuli tiensä päähän. Syyskuussa Woods täytti 23 vuotta ja esitteli luksussynttäreitään somessa.

View this post on Instagram

this is 23🤪

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Nyt Jordyn Woods on keikistellyt huvijahdin kannella ja julkaissut siitä upean kuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvan yhteydessä hän toteaa, että tältä 23-vuotias näyttää. Se tuleekin katsojille varmasti harvinaisen selväksi. Toisessa otoksessa kohukaunotar makoilee ottamassa aurinkoa oranssinväriset bikinit yllään. Kurvittaren kuva on saanut runsaasti seuraajien kommentteja osakseen.

View this post on Instagram

b*tch I am a job

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on