Mariah Carey syyttää siskoaan – yritti myydä hänet lapsena parittajalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajadiivana tunnettu Mariah Carey ei tänä päivänä ole tekemisissä hänen sisarustensa kanssa. Syynä ovat lapsuudessa koetut traumat, joista nainen on nyt avautunut medialle. Aiemmin julkisuuteen tuli tieto, että tähden sisko Allison Carey syyttää heidän 83-vuotiasta Patricia-äitiään seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nyt Mariah Carey on paljastanut lisää ikäviä muistoja haastattelussaan.

Mariah Carey kuvailee Allisonia traumatisoituneeksi ja ongelmalliseksi. Daily Mail -sivuston mukaan 50-vuotias Mariah Carey syyttää seitsemän vuotta vanhempaa siskoaan siitä, että hän on yrittänyt myydä Careyn parittajalle kun nainen on ollut lapsi.

Allison Carey oli aluksi huumannut tällöin 12-vuotiaan pikkusiskonsa rauhoittavilla lääkkeillä ja tarjonnut hänelle kokaiinia. Sen jälkeen hän oli tehnyt Mariahille polttomerkkejä. Lopuksi Allison oli vielä yrittänyt myydä pikkusiskoaan parittajalle saadakseen rahaa huumeisiin.

Mariah Careyn mukaan seitsemän vuotta vanhempi Allison ja kymmenen vuotta vanhempi isoveli Morgan olivat jo ongelmallisia ja vahingoittuneita sieluja silloin kun Mariah Carey syntyi. Hän ei koskaan kokenut kuuluvansa perheeseen eikä oppinut tuntemaan sisariaan.