Realitytähti synnytyksen jälkeisestä seksistä: ”Kuin elimet putoaisivat…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nikki Bella on amerikkalainen kaunotar, joka tunnetaan hänen WWE-painijataustastaan. Sittemmin 36-vuotias nainen on kuitenkin jäänyt ammattipainijan uraltaan eläkkeelle ja siirtynyt muiden töiden pariin. Omassa realitysarjassa esiintynyt ja kirjan kirjoittanut Nikki Bella toipuu tällä hetkellä ensimmäisestä raskaudestaan.

Nikki Bella on kertonut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti siitä millaisia muutoksia raskaus ja synnyttäminen aiheuttivat naisen vartaloon. Artem Chigvintsevin kanssa naimisissa oleva Bella on nyt kertonut myös millaista seksi oli ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen.

Nikki Bella kertoi tunteneensa olonsa viisi viikkoa synnytyksen jälkeen jo niin hyväksi, että hän päätti miehensä kanssa harrastaa seksiä. Nainen on kuitenkin todennut, että seksi tuntui erilaiselta ja siltä, että se taisi ollakin liian aikaista. ”Tuntui siltä kuin elimeni olisivat olleet putoamassa minusta ulos”, tähti kuvailee kokemuksiaan People-sivuston mukaan.