Kristin Cavallari estottomana – esitteli takapuolensa rusketusrajoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat keväällä erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari kertoi myös lopettavansa oman televisiosarjansa kuvaamisen. Nainen on nyt keskittynyt vain omaan hyvinvointiinsa, yrityksiinsä ja lapsiinsa.

View this post on Instagram

Pretending it’s Positano ✨

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Nyt sinkkuäidin elämää viettävä Kristin Cavallari julkaisi itsestään rohkean kuvan. Tuoreessa Instagram-kuvassaan 33-vuotias kaunotar poseeraa jahdin kannella yläosattomissa. Naisella on jalassaan pieni bikinien alaosa, joka paljastaa tähden aiemmat rusketusrajat takapuolessa.

Kristin Cavallari toipuu tällä hetkellä vaikeasta erosta eikä ole vielä tapaillut uusia miehiä. Aiemmin nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän istui Stephen Collettin sylissä ja piti käsivarsiaan miehen kaulan ympärillä. Ilmeisesti kyse oli pelkästä ystävyydestä, mutta se riitti kuitenkin suututtamaan ex-miehen siihen pisteeseen saakka, että Jay Cutler lopetti Cavallarin seuraamisen sosiaalisessa mediassa.