Huaweilta treenikello Watch Fit – analysoi myös stressiä ja happisaturaatiota

Digi Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Huawei on julkaissut uuden Watch Fit -älykellon, joka on suunnattu erityisesti kuntoilijoille. Watch Fit -laitteessa on suorakulmainen reunoilta pyöristetty näyttö, jonka avulla käyttäjä voi seurata kuntoilutottumuksiaan ja terveydentilaansa. Älykellossa on mukana 96 eri harjoitusmuotoa juoksusta tanssiin ja pyöräilystä extreme-lajeihin.

Huawei Watch Fit tarjoaa lisäksi 13 juoksuharjoitetta, jotka on räätälöity erityisesti juoksun harrastajille. Kello analysoi juoksunopeuden, jotta käyttäjien on mahdollista optimoida omaa harjoitteluaan. Älykellossa on mukana myös stressitason, sykkeen, unen ja veren happisaturaation seuranta. Laite esimerkiksi ilmoittaa, kun jatkuva leposyke on liian korkea tai liian matala. Watch Fitissä on myös univaiheiden seuranta, reaaliaikaisen sykemittaus ja nukkumisen aikana tapahtuvan hengityksen laadun seuranta. Analyysin avulla kello tarjoaa satoja ehdotuksia unen laadun parantamiseksi. Naisilla älykello ennustaa kuukautiskierron.

Laitteen Quick-Workout-ominaisuus yhdistää 44 normaalia kunto-ohjelmaa 12 animaatioon ja tarjoaa käyttäjille nopean ja helpon tavan treenata myös ilman älypuhelinta. Älykellosta löytyy myös esimerkiksi voimaharjoitteluohjelmia, vatsalihastreenejä ja muita harjoituksia, jotka käyttäjän on helppo toteuttaa myös nopeana kotiharjoitteluna. Watch Fit tukee Huawein nopeaa lataustekniikkaa, jonka ansiosta jo viisi minuuttia latausta tarjoaa riittävästi latausta älykellon toimintaan päiväksi. Vain 34 grammaa painavan Huawei Watch Fitin hinta on 119 euroa ja sen myynti alkaa Suomessa 28. syyskuuta 2020.