Tuntematon mies yritti Sofia Vergaran kotiin – esitti pojan ystävää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moderni perhe -tähti Sofia Vergaran ja hänen aviomiehensä, True Blood -sarjasta tunnetun näyttelijä Joe Manganiellon kotona on yrittänyt käydä kutsumaton vieras. Hänet oli pysäytetty vartijoiden toimesta.

Mies oli löytänyt tiensä aidatulle asuinalueelle, jossa Vergaran ja Manganiellon koti sijaitsee. Hän oli kertonut vartijoille etsivänsä Vergaran kotia ja väitti olevan hänen poikansa Manolon ystävä. Vartijat ottivat yhteyttä tähden aviomieheen, joka kertoi ettei hän tunne miestä eikä kyseessä ollut hänen mukaansa perhetuttava.

Mahdollinen stalkkeri ei TMZ-sivuston mukaan suostunut poistumaan, joten hänet pidätettiin luvattomasta liikuskelusta alueella syytettynä. 28-vuotias Manolo on Sofia Vergaran ja hänen ex-aviomiehensä Joe Gonzalezin yhteinen lapsi. Vergaralla ja Joe Manganiellolla ei sen sijaan ole yhteisiä lapsia.