Ihmis-Ken saa jälleen uudet muskelit – nyt implantit asennetaan jalkoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa asuva ja kauneusleikkauksiin koukussa oleva Justin Jedlica on tullut koko maailmalle tutuksi Ken-nukkea muistuttavan ulkonäkönsä ansiosta. Mies on muokannut kehoaan kauneuskirurgian avulla useiden vuosien ajan.

Nyt Justin Jedlica on halunnut isommat silikonilihakset jalkoihin. Hän on muokannut ylävartaloaan vuosien ajan ja saanut jatkuvasti kritiikkiä ulkonäöstään epäsopusuhtaisten jalkojensa vuoksi. Asiaan on tulossa muutos

Noin miljoona dollaria kauneusleikkauksiin ja erilaisiin hoitotoimenpiteisiin tuhlannut Justin Jedlica on nyt julkaissut Instagramiin kuvan seuraavasta operaatiosta. Hän aikoo vihdoinkin muokata jaloistaan sopusuhtaiset muun vartalon kanssa. Uusi ulkonäkö luodaan keinotekoisilla lihaksilla kuten aiemmatkin miehen vartalon muodot.

https://www.instagram.com/p/CFhz0LZFMor/