Poliisit takavarikoivat 160 kiloa kannabista – myivät 159 kiloa eteenpäin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Neljä intian Delhissä työskennellyttä poliisia on erotettu toistaiseksi virastaan. Heidän uskotaan syyllistyneen korruptioon ja pimittäneen merkittävän osan suuresta kannabistakavarikosta myydäkseen sen eteenpäin itse.

Poliisit olivat suorittaneet ratsian rakennukseen, jossa Anil-niminen paikallinen huumekauppias oli säilyttänyt kannabista. Pidätyksen jälkeen Anilin kerrotaan kuitenkin lahjoneen neljä poliisia, jotka päästivät hänet pian vapaaksi. Kyseiset viranomaiset olivat myös kirjanneet poliisiraporttiin yhteensä 160 kilon takavarikoidusta kannabiserästä vain alle kilon ja myyneet loput itse eteenpäin.

Poliisipäällikkö Vijayanta Arya oli saanut vihiä tapauksesta ja aloitti sitä koskevat sisäiset tutkinnat. Poliisit olivat onnistuneet paikantamaan huumekauppias Anilin, joka myönsi heille kaiken. Tapauksen tutkinta jatkuu Hindustan Times -lehden mukaan edelleen, sillä toistaiseksi on epäselvää mitä kautta neljä erotettua poliisia myivät 159 kilon jäljelle jääneen kannabiserän.