Zayn Malik teki paluun – videosta heti jättihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuista suosiota nauttineesta One Direction -poikabändistä soolouralle ensimmäisenä lähtenyt Zayn Malik on onnistunut tekemään myös monia omia hittejä. Miehen tunnetuimpien kappaleiden joukkoon lukeutuvat muun muassa Pillowtalk ja Taylor Swiftin kanssa yhdessä julkaistu I Don’t Wanna Live Forever.

Nyt mies on viimein julkaissut lisää musiikkia. Zayn Malik piti monen vuoden tauon ja oli julkaisematta musiikkia. Tähti jäi uraltaan tauolle peruttuaan ensin suuren määrän isoja konsertteja liian suuren esiintymisjännityksen vuoksi. Nyt Malik kuitenkin yllätti faninsa iloisesti julkaisemalla uuden romanttisen Better-nimisen kappaleen ja musiikkivideon.

Zayn Malik sai noin viikko sitten esikoisensa malli Gigi Hadidin kanssa. Pariskunta sai terveen pikkutytön, jonka syntymästä mies ilmoitti omalla Instagram-kanavallaan suloisen kuvan kera. ”Rakkaus, jota tunnen tätä pientä ihmistä kohtaan, menee yli ymmärrykseni. Olen kiitollinen siitä, että saan tuntea hänet ja kutsua häntä omakseni”, Zayn Malik kirjoitti kuvan yhteydessä.