Gwyneth Paltrow poseerasi alastomana – 16-vuotiaan tyttären kommentista nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja hyvinvointialan yrittäjä Gwyneth Paltrow meni kaksi vuotta sitten naimisiin Brad Falchukin kanssa. Sitä ennen tähti oli 13 vuotta naimisissa Coldplay-yhtyeen laulajana ja keulahahmona tunnetun Chris Martinin kanssa. Hänellä on Martinin kanssa myös kaksi yhteistä lasta, 16-vuotias tytär Apple ja 14-vuotias poika Moses.

Kerroimme eilen miten Paltrow vietti syntymäpäiväänsä poikkeuksellisella tavalla, sillä hän julkaisi oman nakukuvansa sosiaalisessa mediassa. Kuvatekstissä Paltrow kiitti saamistaan synttärionnitteluista ja kertoo poseeraavansa synttäreidensä kunniaksi syntymäasussaan. Hän sai monilta supertähdiltä ylistäviä kommentteja ja onnitteluja, mutta 16-vuotiaan tyttären kommentti nousi niistä suosituimmaksi. Apple Martin kommentoi nimittäin kuvaa ytimekkäästi ”MOM”. Kommentti on kerännyt jo yli 16 000 tykkäystä.

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin näyttivät alunperin eronneen hyvissä väleissä ystävinä, sillä heidän avioeronsa näyttäytyi sopuisana ja yhteishuoltajuus luonnollisena asiana. Sittemmin Paltrow kuitenkin paljasti, että yhteishuoltajuus ei ole aina ollut niin helppoa Chris Martinin kanssa kuin miltä se on saattanut sivullisten silmiin näyttää. Paltrow kertoi Drew Barrymoren haastateltavana, että haastavaa yhteishuoltajuudesta tekee se, että entisen kumppanin kanssa tulee viettää säännöllisesti aikaa.