Demi Roselta upea poseeraus Ibizalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. 24-vuotias nainen on ehtinyt muutaman vuoden aikana haalimaan itselleen vaikuttavan 14,7 miljoonan seuraajan fanijoukon, jotka odottavat näkevänsä seksikkäitä kuvia naisesta.

View this post on Instagram

Some vitamin me ✨ @fashionnova FashionNovaPartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Tällä kertaa kohukaunotar on esitellyt maailmankuuluja muotojaan Välimerellisissä maisemissa Espanjan Ibizalla. Siellä kurvitar esittelee uimapukua, jonka alaossassa ei ole kangasta tuhlattu. Sen sijaan ohut suikale katoaa uimapuvun kantajan pakaroiden väliin. Asuvalinta on Rosen yhteistyökumppani Fashionnovan mallistosta.

Toisessa tuoreessa kuvassaan Demi poseeraa niin ikään Ibizalla, jossa hän on tällä kertaa tavoitellut jumalattarellisia tunnelmia esiintyessään kameran edessä yläosattomissa ja tyylikkäässä hameessa.

View this post on Instagram

Channelling my inner Demi-Goddess 🧡

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on