Temptation Islandista tuttu Eveliina onnettomuudessa – julkaisi rajut kuvat somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin sosiaalisessa mediassa, jossa he jakavat runsaasti materiaalia. Nyt Eveliina on joutunut onnettomuuteen ja julkaissut kuvat seurauksista verkossa.

View this post on Instagram

Just because people’s Instagram look like this, doesn’t mean they don’t have days like this (swipe). Imagine this. You have just been in accident, can’t even walk and horrible pains. You open Instagram. People are out having fun with their friends (as you should have been also) and they are training and jogging (as you had in your weekend plans). They look so happy and everything seems to be so perfect. No one seems to have the same feelings like you. But actually that’s not the true. Everyone have ups and downs. Instagram is just a highlight of your life, where people usually share only the ups. So remember, social media is not the whole true and the real life. Don’t compare your life to someone’s Instagram life! Näiden kuvien välillä on puoli tuntia. Se, että jollain on somessa hymyileviä kuvia ja näyttää onnelliselta, ei tarkoita ettei silläkin ois niitä huonompia päiviä. Ensin mietin tuonko koko asiaa esille, sillä mut valtas tapahtuneesta suuri häpeä. Vaikka sama ois voinut tapahtua ihan kenelle vaan eikä sille voinut mitään. Ja vieläkin nousee paha olo kuvia katsoessa. Kuitenkin kiitollinen ja arvostan mun terveyttä taas ihan uudella tavalla.🙏🏻 Olin reilu viikko sitten liikenneonnettomuudessa. Lensin sateella skootterin päältä asfaltiin kierteellä risteyskohdassa. Onneks olin poikkeuksellisesti pukenut päälle pitkät housut ja paidan sekä ulkoilutakin. Sen sijaan jalat, joissa oli vaan sandaalit, koki hieman kovempia. Oli enkelit matkassa, ettei käynyt pahemmin😇🙏🏻 Viikonlopulle oli sovittu tapaamisia ystävien kanssa, oli tarkoitus saada taas treenirytmistä kiinni ja muuta. Sen sijaan katselin sängystä muiden täydellistä elämää ja hauskanpitoa, kun en itse pystynyt edes kävellä keittiöön hakemaan ruokaa. Ihana @file_dani piti musta huolta💓 Vedin varmaan enemmän jäätelöä kuin koskaan ennen. Välillä käy näin ja pitää vaan hyväksyä tilanne ja mukautua sen mukaan. Viikon edetessä mietin päivitänkö asiasta. Päätinkin puhua vasta myöhemmin ja näyttää ensin teille kuinka elämä voi näyttää täysin normaalilta, vaikka todellisuus olisi aivan toinen. Vieläkin oon toipilaana ettei tässä mitään maratooneja juosta, mutta jalat kantaa jo ruoan luo – thank god🙏

A post shared by E V E L I I N A (@roosaeveliinaa) on

Eveliina kertoo joutuneensa reilu viikko sitten onnettomuuteen, jossa hän lensi sateella skootterin päältä risteyksessä asfalttiin. Pitkä paita ja pitkät housut suojasivat hieman, mutta jalassa olleet sandaalit eivät. Niinpä Uosukaisen jalka sai huomattavia ruhjeita. Eveliina itse totesi enkeleiden olleen matkassa, kun ei käynyt pahemmin. Loukkaantuneella jalalla ei aluksi pystynyt edes kävellä, mutta nyt tilanne on jo hieman parempi. Taannoin Eveliina kirjoitti osuvasti sosiaalisesta mediasta ja ulkonäköpaineista.

– Nyky somemaailma luo paljon ulkonäköpaineita, kun Instagram on täynnä bikinimallien kuvia ja siloteltuja ihoja. Oikeasti vika ei ole edes sinussa, vaan niissä ihanteissa mitä meille luodaan. Sen vuoksi saatetaan pitää jopa normaalia painoa ja jokaiselta tietyssä asennossa löytyviä vatsamakkaroita lihavuutena. Isoin ongelma on kuitenkin pään sisällä, eikä silmien välissä. Siitä kertoo jo sekin, kuin esimerkiksi ihanne kroppa on ympäri maailman hyvin erilainen. Ja yleensä se on vielä sellanen, kuin suurin osa sen maan väestöstä on. Sun kropan ei tarvi olla samanlainen kuin kaikilla muilla eikä se oo silti yhtään huonompi, Eveliina kirjoitti.

Kirjoituksensa lopuksi Eveliinalla toivoo, että jatkossa jokainen julkaisisi itsestään myös niitä kuvia, joissa kaikki ei näytä aivan täydelliseltä. Lisäksi hänellä on tärkeää asiaa jokaiselle somessa kuviaan julkaisevalle.

– Mun on hyvä olla kropassani nykyään. Ajoittain oon välillä tuhdimmassa kunnossa kun joskus taas timmimmässä – oon oppinut tykkään molemmista. Edes vatsamakkarat kuvissa ei enää haittaa ja ymmärrän sen, että kroppa muuttuu ja se on ihan ok. Kunhan hyvinvointi pysyy, niin ei huolta aiheen. Sen sijaan, että lähtisit laihduttamaan kauneusihanteiden vuoksi, työstä ennemmin asiaa sun oman päänsisällä. Ja jos silti haluat muutosta kroppaasi, mee hyvinvointi ja terveys edellä – ei muiden mielipiteet.