Whitney Houstonin hologrammi esiintyi televisiossa – ilman perikunnan hyväksyntää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmennyt laulaja Whitney Houston on nähty esiintymässä suorassa internet-lähetyksessä hologrammimuodossa. Tähden hologrammiversiolla ei kuitenkaan ollut hänen perikuntansa hyväksyntää.

Edesmennyttä laulaja Whitney Houstonia esittävän, Hologram USA -yhtiön luoman hologrammin oli määrä esiintyä The Voice -ohjelmassa Christina Aguileran kanssa vuonna 2016. Houstonin perikunta kuitenkin perui projektin, sillä hologrammi ei heidän mukaansa näyttänyt tarpeeksi tähdeltä.

Nyt hologrammi on kuitenkin nähty esiintymässä Hologram USA -yhtiönkin omistavan Alki Davidin FilmOnTv-yhtiön tuottamssa internet-livelähetyksessä. Whitney Houstonin hologrammiversio nähtiin Scott Storchin juontamassa varietee-ohjelmassa oikeiden musiikkivieraiden kuten Ray J:n ja Chief Keefin sekä 2Pacin, Michael Jacksonin ja Notorious B.I.G.:n hologrammien kanssa. TMZ-sivuston mukaan Houstonin hologrammi esiintyi ohjelmassa ilman tähden perikunnan lupaa, ja perikunnan onkin kerrottu harkitsevan parhaillaan jatkotoimenpiteitä.