Koronavirustartunnan saanut kävi kuntosalilla, baarissa ja pikaruokalassa Vaasassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vaasassa viime perjantaina useassa eri paikassa asioineella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Vaasan kaupungin laatiman tiedotteen mukaan henkilö on käynyt kuntosalilla, baarissa ja pikaruokalassa. Mikäli olet ollut samassa paikassa samaan aikaan, tarkkaile vointiasi.

– Koronavirustartunta on todettu henkilöllä, joka on asioinut vaasalaisessa kuntosali Forever Litessä perjantaina 25. syyskuuta kello 12.00-13.30, ravintola Fontanassa perjantaina-lauantaina 25.-26. syyskuuta kello 22.00–03.00 ja torin Hesburgerissa 26. syyskuuta kello 03.00–04.00., Vaasan kaupungilta kerrotaan.

Tartunnan saanut on asetettu eristykseen ja hän on kotihoidossa. Terveysviranomaiset kontaktoivat todetun tautitapauksen altistamia henkilöitä ja heidät on jo asetettu tai asetetaan karanteeniin.

Kyseisissä paikoissa mainittuina aikoina asioineita henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä omalle terveysasemalle koronatestauksen järjestämistä varten, jos heille lähimmän puolentoista viikon aikana kehittyy hengitystieinfektion oireita kuten yskää, nuhaa, kuumetta tai kurkkukipua.