Jessica Alba näytteli nuorena Beverly Hills 90210 -sarjassa – ei saanut katsoa näyttelijöitä silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Alba on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia Hollywood-kaunottaria. 39-vuotias nainen on näytellyt monissa menestyksekkäissä elokuvissa, joissa tähti on saanut hyvin keskeisen roolin ellei jopa pääroolia. Nuorena näyttelijän alkuna tähti esiintyi myös Beverly Hills 90210 -sarjassa, mikä ei ollut hänelle kovin miellyttävä kokemus.

Jessica Alba otti osaa tuliseen Hot Ones -haastatteluun, jossa hänen tuli syödä asteittain tulisempia broilerinsiipiä samalla kun hän vastasi hänen uraansa koskeviin kysymyksiin. Haastattelun loppupuolella nainen kertoi, että uransa alussa hän esitti raskaana olevaa teinityttöä suositussa Beverly Hills, 90210 -sarjassa. Tähti oli tilaisuudesta innoissaan, mutta kokemus ei ollutkaan ollut sellainen kuin hän oli kuvitellut.

Kuvauksissa Jessica Alballe oltiin oltu ilkeitä. Naista oli vähätelty ja häntä oli jopa kielletty katsomasta ketään sarjan vakituista näyttelijää silmiin. ”Jos olisin katsonut silmiin heitä, minut olisi potkittu ulos kuvauksista”, Alba paljasti. Tämä kielto oli naisen mukaan tehnyt hänen työstään melko haastavaa, koska hänen tuli kuitenkin näytellä muun tähtikaartin kanssa samassa kohtauksessa.