Katie Holmesin uusi poikaystävä arvostelun kohteena – jopa miehen äiti paheksuu suhdetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Katie Holmes seurustelee itseään nuoremman, kokki Emilio Vitolon kanssa. Parin suhde päätyi nopeasti lehtien palstoille ja sitä on riepoteltu otsikoissa siitä lähtien. Syynä lienee se, että 33-vuotias Emilio Vitolo oli tahollaan kihloissa aloitettuaan suhteen Katie Holmesin kanssa.

Kaksikon suhde tuli ilmi, kun he nauttivat illallista newyorkilaisessa Antique Garage -ravintolassa. Vitolo oli jättänyt kihlattunsa vain hetkeä aiemmin tekstiviestillä. Nyt Emilio Vitolon äiti paheksuu tapaa, jolla hänen poikansa on mennyt rakkauselämässään eteenpäin. Vitolo työskentelee kokkina isänsä omistamassa Emilio’s Ballato -nimisessä ravintolassa. Myös hänen Lourdes-äitinsä on tiiviisti läsnä menestysravintolan arjessa.

Nainen päivittelee, että on kasvattanut poikansa herrasmieheksi, eikä sellaisen tapoihin kuulu naisten äkkinäinen hylkääminen uuden vuoksi. Emilio Vitolon on kuitenkin kerrottu mieltyneen itseään vanhempiin naisiin, eikä 24-vuotias kihlattu ollut ideaali kumppani. Sen sijaan 41-vuotias Kate Holmes tekee miehen onnelliseksi, Page Six uutisoi.