Scott Disick löysi uuden rakkaan – tapailee 24-vuotiasta mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Scott Disick on osoittanut treffikumppanivalinnoillaan Kourtney Kardashianin jälkeen, että nuoret mallikaunottaret ovat hänen mieleensä. Nyt 37-vuotias Disick on löytänyt rinnalleen jälleen uuden tyrmäävän nuoren naisen kun hän on alkanut tapailemaan 24-vuotiasta Bella Banosia.

Bella Banos on nouseva mallikyky, johon Scott Disick on nyt iskenyt silmänsä. Uudesta kukoistavasta suhteesta miehen entinen tyttöystävä, 24-vuotias Sofia Richie, ei ole Daily Mail -sivuston mukaan ollut innoissaan. Nainen on heti poistanut ex-poikaystävänsä omista sosiaalisen median kanavistaan ja lakannut seuraamasta miestä.

Sofia Richie on itse käynyt jo useilla treffeillä omanikäisen Jaden Smithin kanssa. He ovat viettäneet yhdessä hauskoja päiviä rannalla ja käyneet illallisella muun muassa monien julkkisten suosimassa japanilaisessa Nobu-ravintolassa Malibussa. Tämän vuoksi myös Scott Disick on jo aiemmin poistanut naisen seuraamiensa henkilöiden listalta Instagramista.

View this post on Instagram

Casting digis📸

A post shared by Baby Bells♊️ (@bellabanos) on

View this post on Instagram

Pray for you 🕊

A post shared by Baby Bells♊️ (@bellabanos) on