Sara Siepiltä viesti nettikiusaajille: ”Mihinkään ei totu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi kuvitella, että julkisuuden valokeilassa paistattelevat kuuluisuudet ovat tottuneet myös kritiikkiin ja siihen, että osassa kommenteista heitä suorastaan kiusataan. Missikaunotar Sara Sieppi on kuitenkin nyt halunnut muistuttaa ilkeitä kommentteja kirjoittaville ihmisille, että verkossa tapahtuvaan kiusaamiseen ei totu koskaan.

Sara Sieppi otti osaa kampanjaan, jossa nettikiusaamisen lopettamiseksi jaetaan omia kokemuksia ja mietteitä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #STOPnettikiusaamiselle. Siepillä on aiheesta omakohtaisia kokemuksia, koska hänestä on kirjoitettu paljon ilkeitä asioita niin hänen omien kuviensa alle kuin esimerkiksi Jodel-sovellukseenkin.

Sara Sieppi kertoi, että on päiviä jolloin ilkeät kommentit eivät satu, mutta välillä ne sattuvat sitäkin enemmän.

– Siinä sun ruudulla on oikea ihminen. Se lukee ja tuntee. Kokemuksesta voin sanoa, että mihinkään ei totu, Sieppi muistuttaa.

Sieppi haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että julkisuuden henkilötkin ovat oikeita ihmisiä eivätkä esimerkiksi juorulehtien luomia taruolentoja. Sieppi avautui myös hetkestä, jolloin itse oli vajota hyvin synkkiin ajatuksiin kiusaamisen vuoksi. Hän on kuitenkin iloinen siitä, että hän itse pääsi kapuamaan ylös omasta ahdingostaan.