Ashley Graham esitteli pepputreeninsä – näillä liikkeillä pakarat pyöreiksi

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Malli onkin jakanut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti äitiyden eri puolet, jotka hän on oppinut Isaac-pojan äitinä. Nyt tähti on alkanut vähitellen myös kuntoilemaan.

Ashley Graham palasi hyvin pienin askelin takaisin kuntoilun pariin. Aluksi 32-vuotias teki kotonaan vain kevyitä kehonhuollollisia treenejä, mutta nyt malli on päässyt jo kunnon treenin makuun. Ashley Graham esitteli nyt julkaisemallaan videolla miten hän pitää takapuolensa pyöreänä ja vahvana.

Mallin julkaisemalla videolla laitetaan etu- ja takareidet pakaroiden lisäksi kunnolla töihin. Ashley Grahamin tekemä treeni sisältää kyykkyjä, koko vartalon lihaksia hyödyntäviä liikkeitä ja sykettä nostavia hyppyjä. Tähti suosittelee kotitreeniä etenkin niille äideille, jotka haluavat saada itsensä jälleen hyvään kuntoon, mutta eivät vielä halua tai kehtaa kuntoilla muiden aikana kuntosalilla.