Jessica Edströmin paita oli paljastaa sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

Tällä kertaa Jessica nähdään poseeraamassa hyvin niukassa asussa, jossa hänen yläosaansa peittää vain revitty harmaa paita, joka olisi voinut hetkellä millä hyvänsä paljastaa liikaa. Jalassaan kaunottarella on niukat stringibikinit.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.