Poika luki matematiikan tehtävää ääneen – odottamaton vastaus saa nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pax-nimisen pojan täti opetti lapselle matematiikkaa kun hän oli huomannut, että pojan serkun nimeä oli käytetty eräässä matematiikan tehtävässä. Täti päätti heti kaivaa kameransa esiin ja kuvata tehtävän tekemistä, koska hän epäili Pax-pojan innostuvan nähdessään tehtävänannossa Jayden-nimisen serkun nimen.

Tehtävänannossa luetellaan, että Jaydenillä on dollarin seteli, neljäsosadollari ja kaksi penniä. Pojan tulisi laskea yhteen kuinka paljon rahaa Jaydenillä on. Ovela poika kuitenkin tietää yhtään miettimättä mikä oikea vastaus kysymykseen on.

Luettuaan, että Jaydenillä on dollarin lisäksi vain pikkukolikoita, Pax toteaa: ”Jayden on vararikossa!”. Tokaisunsa jälkeen Pax repeää kunnon nauruun, minkä jälkeen vastauksesta yllättynyt tätikin alkaa nauramaan. Hänen onnekseen hauska tilanne tallentui videolle.