Rukan Zonessa olleella asiakkaalla koronavirustartunta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuusamon laskettelukeskus Rukalla ravintola Zonessa asioineella asiakkaalla on todettu koronavirustartunta. Hän on ollut ravintolassa asiakkaana lauantaina 3. lokakuuta kello 22:00-01:00. Samaan aikaan paikalla olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan.

Suomalainen koronavirukseen sairastunut turisti asioi ravintolassa samaan aikaan monen muun asiakkaan kanssa. Zone on päivisin suosittu ruokaravintola ja iltaisin se muuttuu bileluolaksi, jossa saa tanssia pöydillä. Tunnelma on usein tiivis ja ilonpito taattua.

– Ruska-aika on yksi matkailusesonki Rukan ja Kuusamon alueella ja vierailijoita saapuu ympäri Suomen. Kaikkia ravintola Zonessa kyseisenä iltana vierailleita pyydetäänkin tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan matalalla kynnyksellä koronatestiin, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä tiedotetaan.