Ashley Graham esitteli samalla vartalonsa – yhteiskuvissa vauvansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Synnyttämisen jälkeen Ashley on esitellyt hyvin rehellisesti arkeaan pienen Isaac-pojan äitinä ja näyttänyt myös seuraajilleen kaikki kehonsa muutokset äitiyden myötä.

Nyt 32-vuotias kehopositiivisuuden lähettiläs Ashley Graham julkaisi ilahduttavia kuvia, joissa hän poseeraa pienen Isaac-poikansa kanssa. Nainen pitelee kuvissa poikaa käsillään ilmassa ja suukottelee pikkuista poskelle. Kuvissa Grahamilla on yllään lyhyt toppi ja pikkuhousut, jotka paljastavat naisen paljaan keskivartalon.

Ashley Graham on saanut moneen otteeseen faneiltaan kiitosta siitä miten totuudenmukaisen kuvan hän on antanut sosiaalisessa mediassa äitiyden eri puolista. Graham esitteli aiemmin videolla hänen vatsaansa syntyneitä raskausarpia lähikuvissa, mikä oli monien tuoreiden äitien mielestä hyvin voimaannuttavaa katseltavaa.

View this post on Instagram

baby shark doo doo doo doo doo doo

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on