Poptähti Meghan Trainor on raskaana: ”Olen toivonut tätä niin pitkään!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. Nyt 26-vuotias hittinikkari on ilmoittanut ilouutisen miehensä kanssa paljastaessaan, että he odottavat perheenlisäystä.

Meghan Trainor ja 28-vuotias aviomies Daryl Sabara odottavat ensimmäistä lastaan. Poptähti on raskaudesta hyvin innoissaan, koska hän on aina kertonut haluavansa hyvin suuren perheen. Hän on jopa toivonut, että hän voisi saada kerralla kolmoset.

Meghan Trainor ilmoitti raskaudesta sosiaalisessa mediassa julkaisemalla kuvan, jossa nähdään pikkuisesta otettu ultraäänikuva. ”Te tiedätte, että olen toivonut tätä niin pitkään! Olemme enemmän kuin onnellisia ja innoissamme siitä, että pääsemme tapaamaan tämän pienen söpöliinin aikaisin ensi vuonna”, tähti hehkuttaa.