Katy Perry palasi American Idols -tuomaristoon – piti äitiyslomaa kuusi viikkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat juuri ensimmäisen yhteisen lapsensa. Katy Perry synnytti terveen tyttövauvan, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Nyt Katy Perry onkin jo palannut töihin alle kaksi kuukautta tyttärensä syntymän jälkeen.

Katy Perry on palannut People-sivuston mukaan jo töihin. 35-vuotias nainen piti äitiyslomaa kuuden viikon ajan, mutta palasi nyt innoissaan takaisin American Idol -ohjelman tuomaristoon. Kuvausten lavasteet näyttävät tällä kerralla hieman poikkeavilta, koska kuvauksissa on täytynyt ottaa huomioon korona-ajan rajoitukset.

Tällä kerralla tuomarit eivät istukaan koelaulujen aikana yhden pitkän pöydän ääressä vaan jokaisella on omat pöytänsä. Kilpailijoita myös testataan kuvauksissa säännöllisesti koronavirustesteillä. Tällä kerralla tuomarit eivät matkusta osavaltiosta toiseen koelaulujen perässä vaan kilpailijoiden tulee itse matkustaa Kaliforniaan, jossa koelaulut käydään kolmessa eri kaupungissa.