Justin Bieber saa oman Crocs-mallin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sekä poptähti Justin Bieber että Crocs-kengät jakavat ihmisten mielipiteitä jyrkästi. Siksi onkin osuvaa, että kanadalaistähti ja kuuluisa kenkämerkki aloittivat hiljattain yhteistyön. Bieberille on suunniteltu oma Crocs-malli.

Crocs ja Justin Bieber ovat nyt esitelleet yhteistyönsä tulosta. Justin Bieber x Crocs Classic Clog on keltainen jalkine, joka on koristeltu tähden oman Drew House -vaatemerkin logoilla. Paljastus tapahtui videolla, jossa leikataan hämäävästi Bieberin Crocs-kengän näköistä kakkua.

Justin Bieber x Crocs Classic Clog -kengät ilmestyvät myyntiin Crocsin ja Drew Housen verkkosivuille 13. lokakuuta. Niiden hinta on 54,99 dollaria, eli noin 47 euroa. Kyseessä ei ole ensimmäinen musiikkimaailman tähti jonka kanssa Crocs on tehnyt tehnyt yhteistyötä muun muassa räppäri Post Malonen kanssa.

 

View this post on Instagram

10/13 #JBxCrocs @crocs

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

View this post on Instagram

@justinbieber 🙃

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

View this post on Instagram

Soon

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on