Nunnia ja konnia tekee paluun – kolmas elokuva jo työn alla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijälegenda Whoopi Goldberg on kertonut James Cordenin keskustelusohjelmassa vieraillessaan, että suosittu Nunnia ja konnia -elokuva on saamassa kolmannen osan. Elokuvasarjan ensimmäiset osat ilmestyivät vuonna 1992 ja 1993.

– Sanoin pitkään, että kukaan ei halua nähdä jatko-osaa. Sitten äskettäin minulle selvisi, että se ei olekaan ehkä totta ja ihmiset haluavat nähdä jatkoa. Yritän sinnikkäästi tehdä työtä selvittääkseni, kuinka saan porukan takaisin paluuta varten, 63-vuotias Whoopi Goldberg kertoi The Late Late Show with James Cordenissa.

Nunnia ja konnia on komediaelokuva, jossa seurataan kapakkalaulaja Deloris Van Cartien kommelluksia. Hänet sijoitetaan luostariin osana todistajansuojeluohjelmaa. Whoopi Goldberg on pääosan esittäjä.