Biksut pienet kuin postimerkit – maailman kaunein estottomana kuvakoosteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Taannoin Bella Hadid osallistui myös Rihannan järjestämään Savege x Fenty Show vol 2 -muotinäytökseen, joka esitettiin koronasta johtuen ainoastaan Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa.

View this post on Instagram

justleave me

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Nyt Bella poseeraa kuitenkin sosiaalisessa mediassa kuvakoosteella ja videolla, joissa hänet nähdään muun muassa erittäin niukoissa biksuissa. Vauhdikas kaunotar nautiskelee rantavedessä. Näin Bella juhlisti synttäreitään, sillä hän täytti vuosia 9. lokakuuta.

24-vuotias Bella Hadid on hyvin työllistetty alusvaatemallina ja naisen esiintyminen todistikin jälleen kerran sen miksi näin on. Muotinäytöksessä nähtiin Hadidin lisäksi myös joukko muitakin hyvin nimekkäitä tähtiä. Mukana oli muun muassa Cara Delevingne, DJ Soo Joo, Lizzo, Travis Scott, Rosalia, Irina Shayk ja myös Rihanna itse.

View this post on Instagram

don’t stop you the bestest 😌🥺

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

A few elixirs

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on