Cardi B juhlisti syntymäpäiväänsä – keimaili biksuissa luksuslukaalissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen hiphop-tähti Cardi B on viettänyt kiireistä vuotta. Tähti julkaisi elokuussa runsaasti kohua herättäneen WAP-kappaleen musiikkivideoineen ja erosi hiljattain aviomiehestään, räppäri Offsetistä.

Nyt Cardi B on juhlistanut 28. syntymäpäiväänsä edustamalla kahdessa radikaalisti toisistaan eroavassa tyylissä. Ensin tähti jakoi Instagramissa kaksi kuvaa, joissa hän hehkuu glamouria hopeisen värisessä juhla-asussa. Cardi oli valmistautumassa Las Vegasissa järjestettyihin syntymäpäiväjuhliinsa.

Muutamaa tuntia myöhemmin Cardi B jakoi Instagramissa videon, jossa hän kävelee luksuslukaalinsa käytävällä hieman toisenlaisissa merkeissä. Videolla räppäri nähdään pelkissä vaaleanpunaisissa bikineissä ja korkokengissä. Tähti totesi kuvatekstissä kävelleensä videolla hölmöllä tavalla, sillä hän oli edelleen humalassa.

 

View this post on Instagram

My walk on dumb cause I’m still drunk

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on