Dakota Fanning riisui Instagram-kuvaan – kampanjoi hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Dakota Fanning on tehnyt nuoresta iästään huolimatta jo pitkän uran Hollywoodissa. Lapsinäyttelijänä aloittanut 26-vuotias tähti on viime vuosina nähty muun muassa Ocean’s 8 ja Once Upon a Time in Hollywood -elokuvissa.

Nyt Dakota Fanning on riisuuntunut rohkeaan kuvaan hyväntekeväisyyden nimissä. Näyttelijä julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa peilin edessä pinkeissä alusvaatteissa. Fanning mainosti samalla Kit Undegarments -alusvaatemerkkiä, joka lahjoittaa lokakuussa 5 prosenttia tuotoistaan rintasyövän vastaista työtä tekevälle Women’s Cancer Research Fund -järjestölle.

Dakota Fanning aloitti näyttelijänuransa esiintymällä pienenä lapsena maionoksissa. Hän näytteli vasta kuusivuotiaana televisiossa sarjoissa, kuten Teho-Osasto, Ally McBeal ja CSI. Ura on jatkunut aikuisiälläkin, ja nykyään Fanning onkin tuttu näky lukuisista menestyksekkäistä Hollywood-elokuvista.