Kylie Jennerin estoton bileasu keräsi katseita – glittermekko korosti tähden kurveja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Kylie Jenner päätti viikonloppuna vierailla räppäri Cardi B:n syntymäpäiväjuhlilla Las Vegasissa. Juhlapaikkaan sopivasti nainen pukeutui pikkuruiseen persikan väriseen mekkoon, joka kimalteli kameran salamavaloissa.

Kylie Jenner lensi juhliin yksityiskoneellaan ja ihastutti upeassa mekossaan, jonka kauniit laskokset ja täydellinen istuvuus korostivat 23-vuotiaan kuuluisia kurveja. Tyylin kruunasi persikan sävyinen meikki ja näyttävä kampaus, jossa ylös kiinnitetyt hiukset valuivat kiharrettuina aina naisen vyötärölle saakka.

Realitytähti Kylie Jenner päätti hiljattain käyttää ulkoisia avujaan hyödyksi myös tavanomaista vakavammissa tarkoitusperissä. Hän jakoi Instagramissa näyttäviä biksukuvia ja kehotti kuvatekstissä fanejaan rekisteröitymänä äänestäjiksi Vote-org-sivustolla Yhdysvaltojen tulevissa presidentinvaaleissa. Sivuston kävijämäärä kasvoikin heti 1 500 prosenttia.

View this post on Instagram

👑

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

peachy glam 🍑

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on