Realitytähti ihmettelee raskauden muuttamaa kehoaan: ”Nännini ovat valtavat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on ohjelman uudella tuotantokaudella esitellyt viimein rakkaansa, elokuvatuottaja Randall Emmettin. Pariskunta on mennyt kihloihin ja odottaa nyt myös ensimmäistä lastaan.

Lala Kent ihmetteli Instagram-tarinassaan sitä miten paljon hänen kehonsa on jo nyt ensimmäisten kuukausien aikana muuttunut. Naisen rinnat ja nännit ovat suurentuneet, minkä vuoksi hän on alkanut saada ihottumaa kasvoihinsa. Kent määrättiin raskauden alussa pienen verihyytymän vuoksi vuodelepoon, mikä oli naisen mukaan aiheuttanut sen, että hänen pakaroistaan oli heti lähtenyt pyöreys. Naisen mukaan takapuoli muistutti pannukakkua.

Lala Kentin ja Randall Emmettin oli määrä mennä tänä kesänä naimisiin, mutta koronavirus muutti suunnitelmat ja juhlat peruttiin. Nyt pariskunta odottaa kuitenkin innoissaan ensimmäistä yhteistä lastaan. Lapsi on 30-vuotiaan Lala Kentin esikoinen, mutta 49-vuotiaalle Randall Emmettille kolmas.