Sofia Richie toipuu edelleen erosta Scott Disickiin – ei ole valmis uuteen suhteeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina toimiva Lionel Richien tytär Sofia Richie täytti hetki sitten 22 vuotta. Samaan aikaan nainen erosi 37-vuotiaasta poikaystävästään Scott Disickistä ja näytti ottaneen myös hieman välimatkaa miehen mukana tulleisiin Kardashianin sisaruksiin. Richie nähtiin jo pian Jaden Smithin kanssa treffeillä, mutta kyse oli kaksikon välillä vain ystävyydestä.

Sofia Richie toipuu edelleen erosta Scott Disickiin eikä ole valmis uuteen suhteeseen. Nainen tarvitsee Us Weekly -sivuston mukaan aikaa toipumiseen ja haavojensa parantelemiseen. Richie yritti kaikkensa suhteen eteen, minkä vuoksi lopullinen ero otti erityisen koville vaikka heillä ei ollutkaan enää mennyt hyvin pitkiin aikoihin.

Viime aikoina Scott Disick on kuitenkin nähty uudessa seurassa. Mies on alkanut tapailemaan 24-vuotiasta mallikaunotarta Bella Banosia. Kun asiasta tuli julkista, Sofia Richie lopetti entisen rakkaansa seuraamisen sosiaalisessa mediassa halutessaan säästää itseään heidän tuoreimmilta uutisiltaan.

View this post on Instagram

daily greens

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on