Täpärä tilanne videolle: BASE-hyppääjät olivat törmätä toisiinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Extreme-lajeissa vaaratilanteet ovat lähes aina läsnä kokeneimmillekin harrastajille. BASE-hypyssä riskejä voivat aiheuttaa toiset hyppääjätkin, kuten viraalina levinnyt video osoittaa.

Youtubessa jaetulla videolla joukko BASE-hyppääjiä on valmistautumassa laskeutumaan alas kanjonin reunalta. Tummansiniseen takkiin sonnustautunut mies hyppää ensin, ja tilannetta kypäräkamerallaan kuvaava mies seuraa perästä.

Jälkimmäinen hyppääjä kuitenkin vaikuttaa loikanneen alas hieman liian kiireellä. Hän nimittäin lentää alaspäin vaarallisen läheltä sinistä hyppääjää, ollen lähes vaarassa osua hänen laskuvarjoonsa. Läheltä piti -tilanteesta huolimatta kumpikin miehistä selvisi maan kamaralle turvallisesti.