Anna Abreulta tärkeä somepäivitys: ”Lusikat voi pelastaa ihmishenkiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkilaulajiin jo pitkään lukeutunut Anna Abreu julkaisi taannoin uuden Lusikat-singlensä, johon liittyen hän on nyt tehnyt tuikitärkeän somepäivityksen. Abreun muistutus voi nimittäin parhaassa tapauksessa pelastaa jopa ihmishengen.

Anna totesi someseuraajilleen, että kappaleen tempo sopii hyvin ihmisen elvyttämiseen sydänpysähdyksen hetkellä. Samalla hän muistutti ensi perjantaina vietettävästä elvytyksen teemapäivästä.

– Tiesitkö, että mun biisi Lusikat voi pelastaa ihmishenkiä? Sillä on sama 100-120bpm syke, jota tarvitaan elvytykseen sydänpysähdyksen yhteydessä. Maailmanlaajuinen World Restart A Heart Day -järjestetään perjantaina 16.10. ‬ja tällä postauksella on tarkoitus kiinnittää huomio elvytystaidon tärkeyteen. Kuka tahansa voi pelastaa ihmishengen, Anna Abreu kirjoitti.