DJ Maddsin Iltapuku jätti ylävartalon paljaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein rohkeita kuvia.

Nyt DJ Madds poseeraa sosiaalisessa mediassa melko hämmentävässä iltapuvussa, joka jättää koko ylävartalon paljaaksi. Ja kuten iltapuvun kanssa pitääkin, ei kaunottarella ole mitään muutakaan ylävartalonsa peittona. Tällaista asuvalintaa tuskin julkisilla paikoilla nähdään, mutta vielä vähemmän Suomessa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.