Koulu perui päättäjäisjuhlat – oppilaat järjestivät ne Minecraftissa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemia vaikutti viime keväänä koululaisten elämään eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi Japanissa koulut suljettiin kokonaan, joten maassa jo maaliskuussa tyypillisesti vietettäviä päättäjäisjuhlia ei järjestetty lainkaan. Ainakaan perinteiseen tapaan.

Nyt on selvinnyt, että erään ala-asteen oppilaat keksivät uuden keinon järjestää peruuntuneet juhlat nykyteknologian voimin. He viettivät nimittäin päättäjäisjuhlia koulunsa juhlasalin sijaan suositussa Minecraft-pelissä.

– Oppilaat viettivät päivän yhdessä pelaten pelejä ja nauraen. Onneksi heillä oli hauskaa, Twitterissä jaetussa viestissä luki Soranews24-sivuston mukaan.

Minecraft nauttii suuresta suosiosta niin lasten kuin varttuneempienkin pelaajien keskuudessa eri puolilla maailmaa. Suosio tuskin ainakaan laantuu ihmisten paettua koronavirusta kotiensa suojiin.