Stevie Nicks liittyi TikTokiin – julkaisi nyt ensimmäisen videonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rocklegenda Stevie Nicks on liittynyt tiistaina TikTokiin ja julkaissut jo ensimmäisen oman videonsakin. Videollaan nainen tekee oman versionsa 420dogface208-käyttäjän aloittamasta Dreams-haasteesta.

Alkuperäisellä videolla Nathan Apodaca rullalautailee Fleetwood Macin vuonna 1977 julkaistun Dreams-kappaleen tahdissa ja juo samalla karpalo-vadelmamehua. Nyt 72-vuotias Stevie Nicks liittyi sovellukseen ja julkaisi oman videonsa, jossa hän istuu solmimassa rullaluistimien nauhoja ja laulaa kappaleen tahdissa.

TikTok on jo moneen otteeseen osoittanut, että sillä on valta tehdä vanhoista kappaleista uudelleen menestyksekkäitä hittejä. Kun joku innostuu luomaan esimerkiksi tanssin vanhaan kappaleeseen, se alkaa saamaan kuunteluita myös suoratoistopalveluissa. Näin kävi myös vuosikymmeniä vanhalle Dreams-hitille, joka nousi TikTok-viraalihitin jälkeen nuorten suosioon.

@stevienicks

Afternoon vibe. Lace ’em up! #Dreams #FleetwoodMac #CranberryDreams @420doggface208

♬ Dreams (2004 Remaster) – Fleetwood Mac