Jessica ”Ihmis-Ken” Alvesin naiselliset kurvit kuin tiimalasissa – lantio leventynyt entisestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmopoliitti ja transsukupuolinen kauneuskirurgian elävä taidonnnäyte Jessica Alves lomailee parhaillaan Italiassa. Nainen on osallistunut valokuvauksiin mallina ja käynyt läpi myös lukuisia kauneushoitoja sekä muotikatsauksia.

Brasilialaissyntyinen Jessica Alves käyttää vyötäröllään korsettia. Hän on poistattanut alimmat kylkiluut saadakseen kapeamman keskivartalon. Sen sijaan hänen takamuksensa on saavuttanut sukupuolenvaihdoksen myötä lisää muotoa.

Uhkeat rinnat ja muhkeat pakarat muodostavat kurvikkaan kokonaisuuden. Jessica on todella naisellinen uusimmissa Instagramin otoksissa, jossa mekot ja asukokonaisuudet korostavat muotoja. Hänelle tehtiin äskettäin 12. nenäleikkaus, jossa nenän muotoa korjailtiin hänen oman korvansa rustolla.