Raumalla riehunut renkaanpuhkoja kiinni – Teslan valvontakamera paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raumalla jo kuukausien ajan riehunut autojen renkaiden puhkoa on jäänyt kiinni. Tekijän epäillään puhkoneen kymmenien autojen renkaat useiden kuukausien aikana. Autot ovat poliisin mukaan valikoituneen sattumanvaraisesti, mutta tapauksia on tutkittu yhtenä kokonaisuutena.

Rauman renkaanpuhkojan tekosia, Kuva: Lukijan kuva

Renkaiden puhkoja paljastui nyt kuukausien etsintöjen jälkeen, kun hän valitsi kohteekseen Teslan renkaat. Tekijä ei ilmeisesti tiennyt, että Teslan sähköautoissa on valvontakamerat, jotka tallentavat liikkeet auton ympärillä.

Teslan tallentamalla videolla nähdään miten mies lähestyy autoa takaa päin ja työntää nopeasti useita tikkataulun tikkoja auton renkaisiin. Auton omistaja sai nopeasti tarkastettua videolta mitä oli tapahtunut.