GoT-kaunotar Sophie Turner kävelyllä – vartalossa ei enää jälkeäkään raskaudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuositusta Game of Thrones -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Sophie Turner sai elokuun lopulla Jonas Brothers -bändin laulajan Joe Jonasin kanssa ensimmäisen lapsensa. Pariskunnalle syntyi tyttö, joka sai nimekseen Willa. Tähdet ovat pitäneet raskauden koko odotusajan hyvin yksityisenä asiana.

Nyt Sophie Turner ja Joe Jonas ovat näyttäytyneet ensimmäistä kertaa yhdessä kävelyllä vaunujen kanssa lapsen syntymän jälkeen. Willan syntymästä on vasta pari kuukautta aikaa, mutta Sophie Turner näyttää jo palautuneen raskaudesta omiin mittoihinsa takaisin. Tämä on aiheuttanut sekä hämmennystä että ihastelua sosiaalisessa mediassa.

Raskaana ollessaan 24-vuotias Sophie Turner ei halunnut esitellä pyöristyvää vatsaansa sosiaalisessa mediassa. Vatsa nyt tyttären syntymän jälkeen näyttelijä on päättänyt julkaista alkukesästä otettuja kuvia, joissa Turner nähdään odotusaikana.