Khloe Kardashian kissapuvussa – näitä kurveja kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on kiireinen bisnesnainen ja perheenäiti, joka on koronakaranteenin aikana yrittänyt pitää vielä treeniaikataulustaankin kiinni. Nyt 36-vuotias realitytähti julkaisi itsestään näyttäviä kuvia seksikkäässä kissapuvussa, joka osoittaa, että treeni ei ole mennyt hukkaan.

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita, joissa nainen esittelee upeaa tyyliään. Tähden ylle on puettu mustavalkoinen tiukka kissapuku, joka myötäilee naisen jokaista kurvia. Tyylin kruunaa upea meikki ja pitkä hiuslisäke, joka yltää naisen alaselkään saakka.

Khloe Kardashian on aiemmin ollut usein syytettynä siitä, että hän muokkaa kuvissa kasvonpiirteitään lähes tunnistamattomaksi. Todistaakseen, että hän ei käytä muokkausohjelmia, tähti on alkanut julkaisemaan usein kuviensa lisäksi myös videoita kuvanottohetkistä. Nyt videolla nähdään, että tähti näyttää täysin samalta kuin kuvissakin.

View this post on Instagram

I think I’m out of F**ks to give

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on