Jason Derulon hitti listaykköseksi – tarjosi 100 000 eurolla kierroksen koko ravintolalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille konserttivieraille tuttu laulajatähti Jason Derulo nousi viime viikolla Billboard Top 200 -singlelistan ykköseksi, kun hänen ja Jawsh 685:n valtavaksi TikTok-hitiksi noussut Savage Love kävi maailman arvostetuimman musiikkilistan kärjessä. Tällä viikolla single putosi jo sijalle kuusi. Nousu singlelistan ykköseksi ei tullut Derulolle halvaksi.

Poptähti juhlisti listaykköstään näyttävästi ja kalliisti yökerhossa, jossa hän päätti tarjota kierroksen koko ravintolalle. Yökerho ei ollut kovin pieni, joten laskun loppusummaksi tuli lopulta peräti 112 742,30 dollaria, eli yli 100 000 euroa. Asia paljastui poptähden sosiaalisessa mediassa julkaisemalta videolta, jossa hän esittelee myös ravintolan laskuaan.

Jason Derulon tuloilla reilun 100 000 euron lasku ei aiheuttanut kovin suurta kolhua. Hänellä on nimittäin ollut aiemminkin lukuisia kappaleita samaisella listalla ja hänen singlejään on satoja miljoonia kappaleita. Derulon uran alkuvaiheessa suosituimpia hittejä olivat Wiggle, Whatcha Say ja Want To Want Me.

@jasonderulo

It’s a celebration @catch ##savagelove @hannahstocking @ondreazlopez @charlyjordan @itstaylerholder @justmaiko @sommerray @jena @mrmovi3

♬ Savage Love (Laxed – Siren Beat) – Jawsh 685 & Jason Derulo