Sara Sieppi biksuissa porealtaassa – silkkaa luksusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sara Sieppi muistutti taannoin ilkeitä kommentteja sosiaalisessa mediassa kirjoittaville ihmisille, että verkossa tapahtuvaan kiusaamiseen ei totu koskaan. Pian Iholla-realitysarjassa arkeaan paljastava Sara kertonee asiasta myös televisiossa.

https://www.instagram.com/p/CGsSBk9AsfI/

Nyt Sieppi on suunnannut Helsingin keskustassa sijaitsevan hotellin sviitissä sijaitsevaan porealtaaseen nauttimaan pimenevästä Helsingin illasta. Kuvassa bikineissä poseeraava Sara nautiskelee juomalasi kädessään ja kertoo, että hänelle tuli äkkilähtö.

Taannoin Sara otti osaa kampanjaan, jossa nettikiusaamisen lopettamiseksi jaettiin omia kokemuksia ja mietteitä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #STOPnettikiusaamiselle. Siepillä on aiheesta omakohtaisia kokemuksia, koska hänestä on kirjoitettu paljon ilkeitä asioita niin hänen omien kuviensa alle kuin esimerkiksi Jodel-sovellukseenkin.